MAGASINET

Magasinet är lokalen för er som vill ha ett bröllop eller fest med lantlig romantiskt karaktär. Här får ni hyra lokalen med tillhörande porslin för ert egna arrangemang. Kontakta oss för mer information på info@almare.se

Lediga datum 2021:

Maj: 29/5

Juni: 26/6

Juli: 17/7, 24/7

Augusti: –

September: 18/9, 25/9

 

Utöver vår dagliga verksamhet i herrgården anordnar vi även större event i vår festlokal Magasinet. Vi har också arrangerat stora event på polobanan som World Dog Show 2008 med 22.000 deltagare.

HERRGÅRDEN

Vi ordnar små exklusiva tillställningar, som födelsedagar, representationsmiddagar, bröllop och minneshögtider, med eller utan övernattning. Självklart är ni det enda sällskapet i herrgården och vi specialsyr ert arrangemang efter era önskemål, vi tar max emot 30 personer.

utanfr

MAGASINET

För större arrangemang och fester har vi ett stort magasin på gården där vi kan ta emot upp till 120 personer. Magasinet går i en rustik lantlig stil där grillen står i fokus. Vi kan erbjuda Argentinska kvällar eller ordna roliga kick-offs för ditt företag. Letar du en lokal för ett mer lantligt bröllop är magasinet lokalen för dig. Vi tar 20 950 kr i lokalhyra för Magasinet inklusive moms.

EVENTS

Magasinet ligger intill vår stora polobana, här ordnar vi olika typer av events som poloturneringar, hundutställningar samt olika typer av utomhus mässor. I Juli 2008 tog vi emot 12 000 hundar här under World Dog show, ett mycket lyckat event. Vi har också haft Monty Roberts här vid flertalet tillfällen ute på vår sandbana.