Mat och dryck - Johan och Caroline Seth - Stäket

Mat & Dryck

Mat och dryck ligger oss varmt om hjärtat. Vi har en stor respekt för djur och natur och är stolta och glada över att kunna servera så mycket som möjligt från egen gård på tallriken.

Vår mat

Närproducerat & ekologiskt

För oss är det så viktigt att kunna ta vara på det som gården själv kan producera. Vi har våra egna Gutelamm, Hereford kor, Linderödsvin, Hedemora höns och en himla massa med bin. 

Gårdens djur går ute dygnet rum, året runt precis som det ska vara. Alla djuren har så klart en upp halmad ligghall att gå in om det regnar eller är busväder. Det gör att djuren vi föder fram blir härdade och anpassade efter vårt svenska klimat, långsamtväxande utan fusk och genvägar. Smaken speglar av sig i köttet där de naturliga smakerna blommar fram.

Närproducerat & ekologiskt
Stort utbud av dryckesval
Våra drycker

Stort utbud av dryckesval

Vår sommelier anpassar ert dryckesval till varje meny, har ni speciella önskemål till er vistelse hör bara av er innan så löser vi det. 

Vi jobbar också med flera olika alkoholfria alternativ, inte minst vår egen äppelmust från gården. Visste ni att vi har 21 olika äppelsorter på Almare Stäket?