Om Almare Stäket

Om oss

Om Almare Stäket
Om oss

Välkommen till Almare Stäket Konferens

Almare Stäket är en anrik konferensanläggning i en härlig miljö, bara ett stenkast från vackra Mälaren. Vi har två vackra byggnader som ligger bredvid varandra i slutet av den pampiga lindallén. Vi tar endast emot ett sällskap åt gången i varje hus, vilket gör att vi kan erbjuda våra gäster hög, personlig service och skräddarsydda lösningar för varje grupp.

Om herrgården

Herrgården är från sent 1700-tal och finns kvar i familjens ägo sedan dess, de äldsta delar härrör från mitten av 1500-talet. Vi har sedan hösten 2016 återuppbyggt den gamla nerbrända Flygeln i gammal stil. Som har har bibehållit den karaktäristiska inredningen i färg, form och möblemang, både i Herrgården och Flygeln. Flygeln byggdes från början åt Johan III i slutet av 1500-talet.

Konferenslösningar

Med herrgården eller Flygeln för er själva kan ni i lugn och ro låta givande och kreativa diskussioner fortsätta runt kaffebordet, vid middagen eller över drink vid brasan. Är ni ett mindre sällskap eller en ledningsgrupp är vi det perfekta stället för er. Vi ser fram emot att få ta hand om dig och din grupp här hos oss på Almare Stäkets Herrgård för trygga konferenser i enskildhet!

Vårt team

Vi som jobbar på Almare Stäket

Vi som jobbar här på Almare Stäket är Caroline, Ulrika, Ronny, Adam, Renate och Mathilda. Under er vistelse lagar vår köksmästare Ronny all er mat. Ronny stärkte upp vårt team augusti 2021 och tog med sid Adam som sin sous chef. Caroline, Ulrika, Renate, och Mathilda tar hand om er som grupp under dagen. Det är också vi som svarar i telefon och tar emot bokningar.. Vi ser framemot att ta hand om dig och din grupp!

Boka din vistelse hos oss idag!

Medarbetare

Bildgalleri

Dåtid och nutid

En tillbakablick i arkivet

Almare Stäkets historia är mäktig och spänner över många århundraden. Historien om en plats, en borg och en gård som kan länkas till många historiska händelser i Sverige.

Läs om Almare Stäkets historia

Almare Stäkets historia